stytake.com - Атлас стрейч щільний (блакитний)

Атлас стрейч щільний (блакитний)

 Атлас стрейч щільний (блакитний)
Код: 6130
Додатково:
Вартість:
220.0 грн / м.п.
Опис товару
Прзначення: Для блузок, Для підкладок, Для суконь, Для жакетів/жилетів, Для спідниць, Для брюк, Костюмні, Для сорочок, Для постільної білзни, Для обивки, Для халатів, Для матраців, Для ковдри, Для курток, Для скатертини/серветок
Країна виробник: Китай
Тип тканини: Атлас
Вид тканини: Стрейчева
Колір тканини: Блакитний - 13
Щільність: 225 (г/м2)
Форма поставки: Рулон 50 метрів, Рулон
Ширина тканини (мм): 1500 мм
Переглянути всі характеристики
Коментар стиліста

Атлас-стрейч - це найчастіше поліефірний матеріал з додаванням невеликої кількості лайкри, виконаний особливим атласним переплетенням волокон, тому і коштує відносно недорого.



Тканина надзвичайно гарна, виглядає дорого і вишукано, міцна, щільна, добре тягнеться, при цьому відмінно сідає по фігурі. Відрізняється гладенькою лицевою стороною, бездоганним зовнішнім виглядом і пружністю. Одяг зроблений зі стрейч-атласу виглядає розкішно. Лицева сторона має дивовижний блиск, що надає виробам особливої святковості. Також серед переваг можна назвати і ту її особливість, що вона не мнеться і не змінює свого розміру після прання. Всі речі зі стрейч-атласу добре коригують проблемні місця фігури, «утягуючи» її.




Це полотно також широко застосовується при пошитті декорацій, серветок і предметів інтер'єру. Вироби з такої блискучої і гладкої матерії чудово виглядають на сцені, саме тому для виступів багато артистів обирають такі наряди. Її також використовують в якості підкладки при пошитті дорогих хутряних виробів. Це досить зносостійкий матеріал, тому речі зі стрейчевого атласу прослужать своєму господареві кілька років.

Є питання?

Консультація стиліста

+380950125987